Vy se ptáte

FAUNA RINIS se saturejkou pří výtoku z čumáku u psa

Přeji krásný den, paní doktorko, musím Vám napsat, do nosu se nám kapičky dávat nepodařilo, ve všech směrech je Sára zlatá, ale na nos si nedá sáhnout, ale podařilo se jen to, že si kapku dáme na prst a zajedeme jí do nosní dírky a pak jí dám kapku éterického oleje borovicového jehličí na náprsenku. Ale i tak si myslím, že se to hodně zlepšilo, frkání není tak časté a kýchání zrovna tak. Hrozně moc Vám děkuji za pomoc. Ještě jeden dotaz nakonec. Když jsem objednávala ten olejíček, objednala jsem i PUPALKOVÝ OLEJ a KOPAIVU. Myslíte, že bych jí to mohla preventivně dávat? Ony se jí dělají podkožní bouličk. S pozdravem, Z.

Naše odpověď

Dobrý den,

děkuji Vám za zprávu – mám radost, že nosní olej pomohl. Klidně jej aplikujte takto na okraj nosní dírky – uvolněné silice se při vdechování dostanou i dále do dýchacích cest a budou tam působit.

Pupalkový olej s kopaivou můžete používat dlouhodobě. Oba přípravky působí protizánětlivě a pupalkovým olejem dodáte důležité mastné kyseliny. Co se týče bouliček pod kůží – zde může být řada příčin, např. tukové útvary u straších psů. V tomto případě by však zřejmě neměla pupalka s kopaivou nějaký větší efekt. Záleží opravdu na původu těchto změn pro určení dalšího řešení. Mějte se krásně a přeji vám oběma hlavně zdraví.

MVDr. Alena Vaníčková, Ph.D.

Nenašli jste to, co hledáte?
Napište nám!

Má váš zvířecí miláček nějaký konkrétní problém? Nebo s našimi přípravky teprve začínáte a zajímá vás, jak na to? Naše poradna je Vám k dispozici!

Položit dotaz