Článek

Na návštěvě v psím salonu Amber

Psi
Srst a kůže
MVDr. Alena Vaníčková, Ph.D.

Hledáte profesionální přírodní kosmetiku pro psy? Nebo jen potřebujete čas od času umýt svého psího miláčka a nechcete jej koupat v přípravcích plných chemie? Zkuste to s Aromafaunou!

Ano, s přípravky AROMAFAUNA pracují i profesionálové! A za jednou takovou profesionálkou jsme se vypravili do Salonu Amber v Pardubicích - za paní Jitkou Křemenákovou. Mycí oleje a naše další přípravky používá pro úpravu výstavních psů i nevýstavních miláčků, kterým jejich majitelé rádi dopřejí kvalitní péči a čas od času je potřebují upravit a ostříhat. S mycími oleji jde na malého špice i samojeda!

Tentokrát nebyl objednaný žádný výstavní šampion, ale 6letý pejsek Lump, který do salonu chodí pravidelně každý půlrok. Srst po umytí meduňkovým mycím olejem HY-DERMAL krásně schne, nezacuchává se a netvoří dredy. Snadno se rozčesává.

Tipněte si, kolik přípravků bylo použito na úpravu Lumpíka? Pouze jeden! Jen mycí olej, víc nic.

Dopřejte i vy svému pejskovi péči pro šampiony! Mycí olej HY-DERMAL kromě šetrného mytí pomáhá zmírnit projevy ekzémů, atopické dermatitidy a vyrážek. Plně nahrazuje šampón pro psy, pomáhá proti svědění. Je skvělý pro suchou, matnou a poškozenou srst, na seboreu.

Zároveň je plnohodnotným profesionálním kosmetickým přípravkem pro výstavní psy.